Tasche Staalbouw

Tasche is een familiebedrijf welke reeds 90 jaar actief is in de staalbouw en de stalleninrichting. Door jarenlange inzet en klantgericht werken is Tasche uitgegroeid tot een bedrijf met 60 werknemers in diverse bedrijfstakken. Tasche heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in drie onderdelen, Tasche Staalbouw, Tasche Stalen Trappen en de Landbouwmechanisatie.
Tasche Staalbouw is een landelijk opererend, middelgroot staalbouwbedrijf welke is gespecialiseerd in het produceren en monteren van staalconstructies zoals hallen, veestallen, utiliteitsbouw, woningbouw, trappen en balustraden. Deze worden door middel van 3-D modelleren ontworpen en geproduceerd. Tevens is de landbouwmechanisatie en stalinrichting al 50 jaar gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van landbouwmachines en tractoren, alsmede het verzorgen van complete stal-inrichtingen.

 

We mogen …

al wat jaren de off-line uitingen voor Tasche realiseren. Zo hebben we recent nog een kleine huisstijlhandboek gemaakt waardoor de uniformiteit gewaarborgd blijft en iedereen die in aanraking komt met de huisstijl van Tasche Staalbouw dezelfde kleur, lettertypes en schrijfwijze aanhoudt. Verder hebben we onder andere ook de bureau onderlegger mogen ontwerpen en drukken. Uitermate handig om aantekeningen of berekeningen bij te houden, helemaal door het – zoals in dit geval – op A2-formaat te drukken. 25, 50 of 100 vel goed beschrijfbaar papier lijmen we dan tot een geheel! Bureau onderleggers zijn ook perfecte give-aways. Het hele jaar door ben je dan overal zichtbaar!

 

contact

info@twenteprint.nl
0546 622 747

Grotestraat 81
7651 CH Tubbergen

contact

info@twenteprint.nl
0546 622 747

Grotestraat 81
7651 CH Tubbergen