Trots op...

Wij zijn trots op onze uitvaartbegeleiders!

Uitvaartbegeleiders spelen een cruciale rol in het begeleiden van families door één van de meest uitdagende en emotionele periodes van hun leven: het verlies van een geliefde. Met een mix van empathie, organisatorische vaardigheden en een diepgaand begrip van de rituelen en praktijken rondom de dood, bieden uitvaartbegeleiders niet alleen praktische ondersteuning, maar ook emotionele steun aan degenen die rouwen.

Tijdens de eerste ontmoetingen verzamelen uitvaartbegeleiders informatie over de voorkeuren van de familie en de overledene met betrekking tot de uitvaart. Ze helpen bij het selecteren van de juiste locatie, het regelen van transport, het kiezen van bloemen en muziek, en het opstellen van rouwkaarten en overlijdensadvertenties.

Vanaf dat moment komen wij bij Twente Print in beeld. Uiteraard staan we ook voor particuliere klanten klaar maar het meeste rouwdrukwerk komt toch wel van onze uitvaartbegeleiders. Samen met onze uitvaartbegeleiders van Puur Uitvaart, Zuiver Uitvaartbegeleiding, Hulskotte Uitvaartzorg, Wilma Thöni Uitvaartbegeleiding en Koen Veldboer Uitvaarten staan we 24/7 (ook in het weekend) klaar om rouwkaarten, gedachteniskaarten, programma’s, kerkboekjes en foto’s naar wens van de nabestaanden te creëren en te drukken. Door een perfecte samenspel tussen de uitvaartbegeleider aan de ene kant en Twente Print aan de andere kant lukt het altijd om het rouwdrukwerk binnen een kort tijdsbestek te realiseren. We zijn er dan ook trots op met deze top uitvaartbegeleiders samen te mogen werken. We stellen ze graag even aan je voor.

 

Puur Uitvaart

Puur Uitvaartzorg: “Omzien met een goed gevoel”
Karin oude Avenhuis, John Wigger en Judith Bruna beschikken over jarenlange ervaring in de uitvaartbranche. Zij hebben dezelfde kijk op het laatste afscheid en vinden het belangrijk dat iedereen gekend wordt in zijn of haar verdriet en de ruimte krijg voor eigen inbreng. Zij komen dichtbij mensen die rouwen om een overledene en maken de nabestaanden mee met al hun verdriet, liefde en verslagenheid. Op dat soort momenten zien ze ook hoe sterk en veerkrachtig mensen zijn.
Karin: “Wij vinden het bijzonder, dat we op dat soort momenten het vertrouwen krijgen als uitvaartleider. Elke keer weer doen we dan ook ons uiterste best om dat vertrouwen waar te maken.”

 

 

Zuiver Uitvaartbegeleiding

Zuiver Uitvaartbegeleiding: “Een uitvaart is geen dag uit iemands leven, het is iemands leven in één dag”
Christel Bruggink is het gezicht achter ZUIVER Uitvaartbegeleiding. Met ZUIVER Uitvaartbegeleiding zorgt ze samen met de nabestaande voor een persoonlijk afscheid van je dierbare. Als betrouwbare uitvaartverzorger wil Christel er juist op de moeilijkste momenten in het leven graag voor je zijn. Ze verzorgt het afscheid, de begrafenis of crematie, van je dierbare met een warme, persoonlijke benadering. Op eigentijdse wijze en volledig naar je eigen wensen.
Christel: “Ik luister, begrijp en handel. Draag mogelijkheden aan voor de vele keuzes die gemaakt kunnen worden. Samen met u als nabestaande want u kent uw overleden dierbare als geen ander. En het unieke levensverhaal van de overledene vormt uitgangspunt. Met toewijding, oog voor
detail en zuiverheid in mijn werkwijze.” 

 

Hulskotte Uitvaartzorg

Hulskotte Uitvaartzorg: “Afscheid naar uw wens”
Marcel Hulskotte staat je graag bij in die moeilijke en emotionele dagen. Het is dan fijn dat er iemand is die de laatste reis helpt perfect te organiseren. Een vast aanspreekpunt, een luisterend oor, iemand die helpt om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken, die ruimte geeft voor je eigen keuzes en die (on)zichtbaar aanwezig is zodat het definitieve afscheidsmoment zo persoonlijk mogelijk is.
Marcel: “Ieder mens is bijzonder, in karakter, in levenservaring, in ambities, in emoties, in denken, in doen, in wensen en in herinnering. Bij ieder mens hoort dus een “bijzonder afscheid” of ook wel een afscheid naar uw wens…. Een afscheid dat past bij het leven dat geleefd is. Een afscheid met een lach en een traan. Zodat je verder kunt, het verlies kunt dragen. En als je achteraf terugkijkt, kunt zeggen
“het was goed zo”.”

 

Wilma Thöni Uitvaartbegeleiding

Wilma Thöni Uitvaartbegeleiding: “Afscheid nemen vanuit het hart”Wilma Thöni wil graag uw gids zijn in de intense periode vlak na het overlijden, tijdens de uitvaart en zeker ook daarna. Samen met de nabestaanden geeft ze vorm aan de uitvaart, waarbij herinneringen die een leven lang gevormd zijn, dit afscheid weerspiegelen. Wilma geeft alle tijd en ruimte om de keuzes zelf te maken, die vanuit het hart komen en daarom goed voelen en passen bij de overledene en nabestaande. Wilma: “Het begin van afscheid nemen, op een liefdevolle, unieke en persoonlijke wijze. Samen de tijd nemen om afscheid te nemen, om de uitvaart van uw dierbare met alle aandacht en zorg vorm te geven. Dat is zeker niet alleen het regelen van een locatie, een kist, de kaarten en het vervoer. Dat gaat veel verder, zodat u zelf uiting kunt geven aan uw persoonlijke gevoelens van verdriet,
rouw en afscheid nemen.”

 

Koen Veldboer Uitvaarten

Koen Veldboer Uitvaarten: “Voor een persoonlijk afscheid”
Koen Veldboer denkt graag mee om een uniek en persoonlijk afscheid te organiseren. Een uitvaart die de overledene alle eer aan doet. Maar ook voor de nabestaanden is het belangrijk om met een goed en warm gevoel op deze dag terug te kunnen kijken.
Koen: “Het overlijden van een naaste is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. Soms gebeurt het totaal onverwacht. Soms hebben we er ons, hoe moeilijk ook, op kunnen voorbereiden. Na het overlijden is er verdriet en pijn, maar in de aanloop naar het afscheid zullen er ook mooie herinneringen worden opgehaald. Een lach en een traan liggen heel dicht bij elkaar, de verbinding van deze emoties kan veel moois opleveren!”

 

Waarom trots?
Alle bovenstaande uitvaartbegeleiders zijn bijzonder professioneel, zijn oprecht begaan met de nabestaanden en creatief. Dat maakt dat geen enkele uitvaart hetzelfde is waardoor we elke keer weer een nieuwe uitdaging met elkaar mogen aangaan. Vaak meerder malen per week en dat al meer dan 5 jaar lang maakt dat we daar toch wel bijzonder trots op zijn.

 

Puur Uitvaart Zuiver UitvaartbegeleidingHulskotte UitvaartzorgWilma Thöni Uitvaartbegeleiding

 

Twente Print …
Al onze uitvaartbegeleiders hebben een boek van ons met meer dan 150 voorbeelden van rouwkaarten, gedachteniskaartjes, lettertypes en papiersoorten om tot het gewenste resultaat te komen. Met onze 4 grafische ontwerpers maken we elke kaart naar wens.

Ben je nieuwsgierig en wil je ook graag meer informatie of een boek? Neem dan contact met ons op via mail: info@twenteprint.nl of telefonisch: 0546-622747.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Lees ook:

contact

info@twenteprint.nl
0546 622 747

Grotestraat 81
7651 CH Tubbergen

contact

info@twenteprint.nl
0546 622 747

Grotestraat 81
7651 CH Tubbergen