Wat een tijd

Van drukkerij naar Grafisch full-service bedrijf

26 oktober 2020

Wat een tijd! Corona houdt de wereld in haar greep en de meesten mogen het woord even niet meer horen. Door de lading informatie die dagelijks binnenkomt weet je niet meer wat nu wel of niet goed is. Wat je wel of niet moet doen als het om onze gezondheid gaat. Ook is het voor de meeste ondernemers een spannende, onvoorspelbare tijd waarin je behoorlijk op de proef wordt gesteld. Ondanks deze vervelende tijd zie je ook vele nieuwe ideeën ontstaan. Zo ook bij Twente Print!

Wat we al een tijdje intern bespreken is het uitdragen van onze eigen identiteit. Want feit is dat we al lang niet meer de drukkerij zijn waarmee het allemaal begon. Te vaak horen we in onze winkel … “Of doo’j dat ook?” We doen inderdaad veel meer dan alleen het drukwerk, pasfoto’s maken of fungeren als copyshop! We leveren nog steeds topkwaliteit drukwerk maar het grafisch ontwerp heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Door deze toevoeging kunnen we alles van A tot Z regelen! Snel, goed en van hoge kwaliteit! En dat is nu net wat we beter moeten en willen uitdragen.

 

Oude site Twente Print

 

Nieuwe site

We besloten de website als hoogste prioriteit te zien en zijn al een tijdje bezig om de nieuwe site vorm te geven. We zijn dan ook supertrots dat we dat nu kunnen presenteren. Een site die nu wel goed weergeeft wat we allemaal voor jou kunnen doen! Graag willen we er een paar punten uitlichten!

De snelheid
Door een efficiënte workflow kunnen we een aantal producten dezelfde dag nog leveren. Lever je je digitale pdf-bestand voor briefpapier, visitekaartjes, folders of flyers voor 11.00 uur aan dan kunnen we het dezelfde dag nog verzenden of kun je het ophalen bij Twente Print in Tubbergen.

Ontwerp en creaties
Zoals eerder al vermeld, timmert Twente Print de laatste jaren hard aan de weg met grafisch ontwerp. Van idee tot eindproduct, alles in één huis. We denken graag met je mee, komen met ideeën om samen tot het beste eindresultaat te komen. Op onze site laten we een kleine impressie zien van de creaties die we de laatste tijd gemaakt hebben.

Zakelijk drukwerk
Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het drukken. Het assortiment is ongelooflijk uitgebreid. Via de handige zoekbalk vind je gelijk waar je naar op zoek bent. Meer informatie nodig? We geven je graag advies of een vrijblijvende offerte.

Familie drukwerk
Voor geboorte-, trouw-, jubileum of rouwkaarten hebben we het nog overzichtelijker gemaakt. De kaarten worden ook steeds meer naar eigen wens gemaakt. Voor rouwdrukwerk staan we zelfs 24/7 klaar.

Pasfoto’s
In onze professionele fotostudio maken wij een pasfoto die volledig voldoet aan de nieuwste eisen en 100% is goedgekeurd voor officiële documenten. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor onofficiële pasfoto’s. Bijvoorbeeld voor een sportvereniging of bedrijfspas. Wil je je pasfoto graag digitaal toegestuurd hebben? Geen probleem bij Twente Print!

 

Mooie kring

Schoenmaker blijft bij je leest is ook ons motto. Dingen doen waar je goed in bent. Daarom hebben we in de loop van de tijd een mooie kring om ons heen staan van bijvoorbeeld tekstschrijvers en fotografen waar we perfect mee samenwerken.

 

Verrassend Veelzijdig

Hopelijk heb je een mooi overzicht gekregen van de diensten van Twente Print. Heb je ook een idee? We helpen je graag! Bel, mail of WhatsApp naar ons en wie weet zitten we binnenkort met elkaar aan tafel.

 

Wat een tijd!

In 1997 begonnen Marinus en Margré met Twente Print aan de Grotestraat 87 in Tubbergen. Voor de mensen die bekend zijn in de omgeving van Tubbergen is dat het pand waar nu Kapper Michael zit. In 2014 werd het pand te klein en verhuisde Twente Print naar het huidige pand – één deur verderop – aan de Grotestraat 81. In 2018 kwamen Edmée en Raymond als grafische Vormgevers bij in de zaak waardoor steeds meer klanten de weg naar Twente Print ook voor het ontwerp wisten te vinden. Raymond werd in 2019 mede-eigenaar.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Lees ook:

contact

info@twenteprint.nl
0546 622 747

Grotestraat 81
7651 CH Tubbergen

contact

info@twenteprint.nl
0546 622 747

Grotestraat 81
7651 CH Tubbergen