Trots op...

Wij zijn trots op WaST!

Een stralende samenwerking tussen WaST en drukkerij Twente Print!

Marieke Hansté van WaST zocht drukkerij Twente Print 6 jaar geleden op, of we de huisstijl wilden doorontwikkelen voor WaST en allerlei soorten uitingen in de huisstijl konden vormgeven. Natuurlijk wilden we dat graag realiseren en nu, 6 jaar later, zijn we 16 WaST vestigingen verder. Daar zijn wij natuurlijk trots op!

WaST is een burgerinitiatief dat verder reikt dan alleen het verzorgen van schone was; het streeft ernaar om de wereld een beetje mooier te maken. Als sociale onderneming biedt WaST niet alleen wassen en strijken als algemene voorziening in de gemeente aan, maar hoopt het ook sociale activiteiten uit te breiden, waardoor het bijdraagt aan het verminderen van eenzaamheid onder ouderen en het vergroten van zelfredzaamheid. Door haal- en brengpunten te creëren bij dorpshuizen, draagt WaST bij aan meer levendigheid en sociale interactie. Het initiatief biedt leerbanen aan en ondersteunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om terug te keren naar een vast werkritme. WaST is opgestart als initiatief van HOI2, dat staat voor Huis voor Ondernemerschap, Innovatie en Inspiratie.

Zoals gezegd breidt WaST zich gestaag uit en heeft het nu al vestigingen in Almelo, Borne, De Bilt, Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Zwijndrecht, Haaksbergen, Houten, Lingewaard, Oldenzaal, Oosterhout, Tubbergen, Dinkelland, Westerveld en Zeist. Al deze vestigingen voorzien wij, Twente Print, van een pakket aan de diverse huisstijluitingen. Zo wordt elke vestiging voorzien van briefpapier, enveloppen, folders, visitekaartjes, doordrukblokken, roll-up banners, waskaartjes, stickers, briefjes voor de bezorgers en werkkleding. Allemaal op maat voor elke vestiging. Daarnaast wordt ook voor elke vestiging een website opgeleverd. Door de korte lijnen zijn al deze producten ook eenvoudig na te bestellen en worden snel en met uitstekende kwaliteit geleverd.

Ook kan elke vestigingen haar eigen wensen doorgeven mocht dit niet tot het standaard huisstijlpakket horen. Stoepborden, spandoeken, kerstkaarten, uitnodigingen of reclameborden zijn daar een voorbeeld van.

We kijken er naar uit om dit prachtige initiatief samen met WaST in de toekomst nog verder uit te breiden en zijn trots op deze mooie samenwerking.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Lees ook:

contact

info@twenteprint.nl
0546 622 747

Grotestraat 81
7651 CH Tubbergen

contact

info@twenteprint.nl
0546 622 747

Grotestraat 81
7651 CH Tubbergen